Köpinformation - Klammor.se

Köpinformation


Försäljningsvillkor

Du som handlar hos klammor.se omfattas av Konsumentköplagen, Konsumenttjänstlagen och Distansavtalslagen.

Pris

Samtliga priser anges inklusive moms. Priserna är angivna i svenska kronor och eventuell frakt tillkommer enligt nedan. Vi reserverar oss för tryckfel.

Betalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.
Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.
Läs mer om Payson här: www.payson.se

Payson logo

Paysonfaktura

Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en avgift om 29kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot Paysonfaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fraktkostnad

En fraktkostnad på 69kr tillkommer på varje beställning. Beställningar över 500kr är fraktfria.
Leveranserna skickas med DB Schenker och levereras vanligen inom 2-4 vardagar. Lite beroende på inlämningstid och var i landet du bor kan det ibland ta 1-2vardagar extra.

Leverans

Vi skickar varorna från oss 1-3 vardagar efter beställning. Orderbekräftelse skickas per e-post till den adress som du har angivit.

Ändring av order

Du har möjlighet att ändra din order fram till dess att paketet har packats hos oss. Ändring kan ske per telefon till kundservice på 0371-348 10 eller per e-post: kundtjanst@klammor.se. När din order väl har paketerats kan ändringar inte göras.

Avbeställning

Du har rätt att avbeställa din order utan avgift fram till dess att försändelsen finns för avhämtning på ditt utlämningsställe. Avbeställning skall meddelas via e-post till kundtjanst@klammor.se.

Outlöst försändelse

Om en försändelse ej lösts ut och ej avbeställts utan gått i retur till oss debiteras en avgift på 300kr inkl. moms för transport- och administrationskostnader.

Garanti

Vi lämnar 1års garanti mot fabrikationsfel.
I övrigt gäller reglerna i enlighet med konsumentköplagen.

Ångerrätt & returer

Om du ångrar ditt köp eller inte är helt nöjd med din vara kan du självklart återsända denna. Detta ska ske inom 14 dagar från att du mottagit din vara. Du bekostar själv returfrakten. Återbetalning sker sedan så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd.

Reklamation

Är du inte nöjd med varan är du välkommen att kontakta oss på order@klammor.se.

Personuppgifter

Genom att godkänna dessa köpvillkor, godkänner du även vår Personuppgiftspolicy.

Övrigt

WeLoc- Weland M. AB förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har vi rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp.